Свободата МВА. Изберете бизнес училище на 27 ноември

Искате свобода за кариерно развитие. Търсите начин да разгърнете лидерския си потенциал. Участвайте в Access MBA One-to-One Online на 27 ноември.

Защо?

Access MBA информира, подбира и представя бъдещи MBA кандидати пред най-престижните акредитирани бизнес училища по света. Само на 27 ноември ще имате отличната възможност да научите повече за най-реномираната управленска квалификация в света лично от директори по приема на студенти от водещи международни институции от Великобритания, Испания, Италия и още.

Как?

1. Персонализирано
Преди и по време на събитието ще имате личен MBA консултант, който ще ви насочи към програмите, които най-добре отговарят на вашия опит и очаквания.

2. Лично в онлайн среда
Най-подходящите и предпочитани от за вас бизнес училища ще ви консултират за обучението си, кариерния растеж на студентите си, финансирането, кандидатстването за прием и всичко друго, което е важно за вас.

3. Със шанс за стипендия
В края на всеки сезон Access MBA предоставя стипендия от 1 000 EUR. Дайте си шанс за наградата – регистрирайте се безплатно и участвайте активно в събитието. Включете се в дискусии с участващите бизнес училища и може да бъдете новият стипендиант за 2021 г.

Ако МВА е вашият път на развитие, регистрирайте се сега на https://www.accessmba.com/link/I7pВашият коментар