С какво можем да Ви бъдем полезни днес?

Обадете се на най-близкия ни офис или изпратете Вашето запитване онлайн .

Зад всеки успешен бизнес стои отлично функционираща ИТ система: хардуер и софтуер.  Ако бизнесът Ви не е в сферата на ИТ, то какво предпочитате: да пренасочите служители за софтуерна и хардуерна поддръжка или да ги фокусирате в основната дейност, там където сте най-добри и откъдето печелите най-много?

Професионалната ни поддръжка на ИТ системи е подходяща за фирми, които не могат да запълнят работното време на един системен оператор и имат икономическа изгода да ползват нашите услуги на абонаментен или ad hoc принцип.

Споменахме ли, че предлагаме ИТ услуги и в празнични дни?

.

ит услуги - хардуерна и софтуерна поддръжка, ит консултант консултации, маркетинг, бизнес консултации, бизнес консултанти, академия за бизнес лидери, мениджмънт

Перфектно функционираща ИТ система.  Вашата?

Оптимизиране работата на Вашите сървъри, работни станции и цялостната ИТ конфигурация посредством профилактика, анализ, софтуерен и хардуерен  ъпгрейд.

Колко часа Ви отнема инсталацията на нова операционна система? А можете ли през това време да вършите това, в което сте най-добри?  Не изисква ли бизнес ефективността да се фокусирате върху дейности, които Ви носят приходи?

Оставете инсталациите на нас, а Вие развивайте бизнеса си през това време.

Случвало ли се е някой от офиса да изтрие важна информация? Обадете ни се веднага и ние ще я възстановим. Архивирането и защитата на информацията могат да Ви предпазят от негативните последици на неумишлени и умишлени изтривания на информация. Не позволявайте изтрити файлове и директории да спъват бизнеса Ви – обадете ни се!

Технологиите се развиват с шеметна скорост. Все по-трудно става да се прецени каква компютърна конфигурация е достатъчна, за да покрие потребностите на служителите. Не е необходимо да купувате най-скъпото и да използвате 20-65% от капацитета му. Купете правилната компютърна система за Вашия бизнес и насочете спестените пари за разрастване на бизнеса.

Местите се в нов офис или се спъвате в мрежата от кабели в настоящия офис? Бизнесът Ви се е разрастнал и настоящата компютърна мрежа и инфраструктура нямат необходимия капацитет да осигурят желаната скорост, да поемат новите работни станции… Или предвиждате да растете още и искате да подготвите модулна система, за да можете в нужния момент сами да разширите капацитета на мрежата… Имате лесно решение – обадете ни се.

Губите ценни часове в настройване на интернет достъпите на служителите. WiFi мрежата Ви създава проблеми? Ние решаваме такива проблеми – дистанционно и на място, в делничен и в празничен ден.

Част от проблемите с компютърните системи могат да бъдат решени дистанционно. Дистанционната поддръжка спестява време на нашите специалисти и понижава цената на оказаните услуги. В случай на ситуации, изискващи посещение на място, ние ще имаме грижата да се появим в офиса Ви в най-кратки срокове, да отстраним проблема и да оставим след нас работеща компютърна система.

Потребностите Ви от компютърни услуги се менят всеки месец. В единия месец са десетократно по-големи от следващия. Затруднявате се да прогнозирате разходите за тези услуги. Знаете, че профилактиката на компютърните системи ще намали аварийните ситуации, но винаги се сещате за това след поредната авария. Абонаментното обслужване Ви осигурява редовна профилактика, намален брой аварии и фиксирани разходи.

Индустрии

Kомпютърни услуги за сектор Търговия и дистрибуция
Компютърни услуги за сектор Транспорт и логистика
Компютърни услуги за сектор Луксозни стоки
Компютърни услуги за производствения сектор
Компютърни услуги за финансовия сектор
Компютърни услуги за сектор Услуги

Академия за Лидери™  е регистрирана търговска марка на Академия за Лидери ООД

Търсите бизнес консултант с 20-годишен опит в практиката?

Консултант, който да ускори растежа на бизнеса Ви, да предложи и внедри доказано ефективни решения …