Референции

Отдавна не бях чела цветна книга, толкова прегледна и добре структурирана. Допадна ми съчетанието от полезни практически съвети и теоретични модели. Препоръчвам.

Мария Василева
Директор маркетинг,

Чета книгата Ви и видях, че организирате “Академия за Лидери”. Бих искал да се запиша през 2022г. Живот и здраве, струва ми се интересно. Разгледах и сайта Ви много добре е подреден и структуриран, има полезна насочваща информация. Също така бих искал бизнес среща с Вас когато Ви е удобно? Много добри отзиви от мен за книгата Ви! Браво много достъпно сте я написали, голяма част от нещата няма как да не ги е изпитал всеки един мениджър, ръководил сериозно бизнеса си достатъчно дълго време. Вашите научни обусловки и реални примери потвърждават правилния път, което струва ми се е парчето липсващо от пъзела за правилното вземане на решения! И естествено давате нови идеи и вдъхвате увереност на хората да дерзаят по пътя към успеха! Весели празници Ви желая д-р Владислав Цветанов!

Иван Ладов
Управител, Ай Джи Инженеринг

Срещата с господин Цветанов беше изключително вдъхновяваща и полезна за нас. Той не само ни консултира и отговори на нашите въпроси, а ни мотивира да подобрим и доразвием идеята си, отвори ни очите за неща, които дори не се бяхме сещали и ни представи една различна гледна точка! Опитът, който сподели с нас, беше невероятно полезен и ценен. Г-н Цветанов е изключителен специалист и едновременно с това земен човек! Той ни показа посоката, в която нашата идея би се осъществила, и ни вдъхна още кураж да поемем по този път.

Яни Лозанов
CEO, A.L.I.E.

Книгата е ценен инструмент за всеки мениджър, който се стреми към развитие на управленските си умения. Сериозната тема е разгледана от две перспективи – теоретична и практическа. Особено полезни са реалните бизнес истории, статистиката на най-често допусканите управленски грешки и причините за бизнес неуспех. Сериозна, обогатяваща и полезна книга, издържана както съдържателно, така и визуално.

Ваня Станчева
Управител, Редакторите БГ

Препоръки въртележка

Как можем да Ви бъдем полезни?

Свържете се с най-близкия наш офис или изпратете Вашето запитване онлайн.

Търсите бизнес консултанти с 20-годишен практически опит?

Консултанти, които творят и внедряват неочаквано ефективни решения …