С какво можем да Ви бъдем полезни днес?

Обадете се на най-близкия ни офис или изпратете Вашето запитване онлайн .

Политика за поверителност

 

Информация относно Администратора на лични данни

Наименование: Академия за Лидери ООД

ЕИК/БУЛСТАТ : 130823161

Aдрес: гр. София, ул. „Ловен Парк“ №1

E-mail: biznes@konsultacii.eu

Телефон.: 0882081166

 

Информация относно компетентния надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява Академия за Лидери ООД

При запитване на потребител в уеб сайта – Имена, Телефон за контакт, Град, Имейл адрес, IP адрес

При издаване на фактура – Име на фирма, МОЛ, ЕИК, Адрес на регистрация

 

Срок на съхранение на личните Ви данни

Академия за Лидери ООД съхранява всички лични данни за период от 1 година/и или повече в случайте, когато естеството на самата комуникация го изисква, например при продължителни търговски и/или други отношения.

 

Предаване на вашите лични данни за обработване

Академия за Лидери ООД индиректно използва и предава част от личните данни на потребителите на трети лица и доставчици, които са:

  • Google Analytics (мониторинг на трафик)
  • SuperHosting.bg (хостинг услуга)
  • Google Pixel (използва се за прецизно таргетиране на интернет реклами)
  • Facebook Pixel (използва се за прецизно таргетиране на интернет реклами)
  • Hotjar Pixel (мониторинг на трафик)

 

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни (право на изтриване)

Можете да заявите изтриване на Вашите личните данни с изпращането на имейл на адрес biznes@konsultacii.eu. Задължително е да удостоверите своята самоличност преди да изтрием данните за лицето, за което се отнасят данните.

 

Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy)

konsultacii.eu използва бисквитки, които са важни за коректната му работа. Посещавайки нашия сайт, Вие приемате използването на бисквитки. Използваме следните видове бисквитки:

 

Задължителни бисквитки

Тези бисквитки са необходими за коректната работа на уебсайта. Чрез тях например установяваме правилния език, на които да визуализираме сайта.

 

Аналитични бисквитки

Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт (Google Analytics), кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство, операционна система и др. Чрез тях ние не събираме никаква друга информация за вашите лични данни.

 

Функционални бисквитки

Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта ни, както и да запомняте предпочитания език на уеб сайта.

 

Всички бисквитките, които получавате от нашия сайт, могат да бъдат блокирани от  браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно или както би се очаквало.

маркетинг, бизнес консултации, бизнес консултанти, академия за бизнес лидери, мениджмънт
Защо нашите консултанти

Постигат очаквано високи резултати!
20-годишна практика + научни изследвания = по-добри решения.

още
маркетинг, бизнес консултации, бизнес консултанти, академия за бизнес лидери, мениджмънт
Успешният бизнес е ...

фокусиран маркетинг и непрекъснати нововъведения, решаващи проблемите на целевата група Клиенти.

още
маркетинг, бизнес консултации, бизнес консултанти, академия за бизнес лидери, мениджмънт
Маркетинг автоматизация

Бизнес успехът през ХХI век е немислим без автоматизация на процесите, осигуряваща висока ефективност на човешкия фактор.

още