Академия за лидери – бизнес ръководители, 8-модулна програма за разгръщане на управленския потенциал

академия за лидери - бизнес ръководители
  • 31.03.2023
  • 9:00 до 18:00
  • ул. „Будапеща“ 92, София
  • 0 888 013 888

въведение

АКАДЕМИЯ ЗА ЛИДЕРИ ™- бизнес ръководители, програма за разгръщане на мениджърския Ви потенциал в осем еднодневни модула  •  випуск 5.
В университетите не могат да ни научат как да бъдем ефективни бизнес ръководители, в компаниите – нямат време да ни обучат.  Огромното мнозинство от нас са повишени в мениджъри без адекватна подготовка.  Бутнати в дълбоките води с една единствена инструкция – плувай, мениджърите получават оценки за бързина, стил, резултати…!  Не постъпваме така с децата си – преди да ги пуснем на дълбоко ги учим как да плуват на плитко… Ако Ви се струва, че здравият разум отсъства в процеса на изграждане на бизнес ръководители – не сте единствените…

Правилно е мениджърът първо да бъде подготвен за ефективно управление и след това да му бъде възложено да преплува бизнес океана.  И не заради негово удобство и сигурност, а за да постига екипът му значително по-високи резултати за фирмата.  Преди 2500 години Конфуций констатира:

Успехът зависи от предварителната подготовка, и без такава подготовка със сигурност ще има провал.

Именно за тази предварителна подготовка съществува програмата за разгръщане на управленския потенциал: „Академия за лидери – бизнес ръководители“, създадена от Изпълнителни директори с 25-годишна практика за по-амбициозните мениджъри на България, за компаниите, които искат да задминат конкуренцията.

 

Кой може да стане първокласен бизнес ръководител?  Питър Дракър (1909-2005) споделя:

За 45 години работа като консултант на голям брой ръководители всред широко многообразие от организации, аз не срещнах нито един “природно помазан” оперативен мениджър, който да се е родил ефективен… И всички мениджъри, които работиха върху себе си, да станат ефективни ръководители, успяха в старанията си.

съдържание

организация и цени

  • осем самостоятелни модула – посещавате само желаните от Вас
  • за записалите и осемте модула – бонуси: 8 подготвителни материала, 8 допълнителни казуса и 8*30-минутни консултации
  • провеждат се веднъж седмично
  • стойност на един модул: 195 евро

* записване по хронологичен ред на заявките до запълване на местата

Най-често срещаните 6+6 мениджърски проблема

От настоящи към бъдещи курсисти

“Завършвам 8-модулната програма за разгръщане на управленския потенциал на “Академия за лидери” ООД  и изказвам сърдечни благодарности на д-р Владислав Цветанов за перфектно разработените модули – с изчерпателна и лесно достъпна информация, съпроводена от много дискусии по време на всеки семинар и реални примери от практиката! Препоръчвам програмата силно! Тя ми помогна да развия мениджърските си умения, да повярвам в себе си, да стартирам и да управлявам успешно!”

Красимира Делийска, 21.02.2020
Медицински директор
“МБАЛ Свети Панталеймон – Плевен” ООД

дати

тренери

бизнес консултант Академия за бизнес Лидери консултации

Зорница Сотирова
системи за управление на качеството

Владислав Цветанов, Ph.D
управление на растежа

участници в семинарите

СПОДЕЛИ
2023-3-31 09:00 2023-3-31 18:00 Europe/Sofia Академия за лидери – бизнес ръководители, 8-модулна програма за разгръщане на управленския потенциал ул. „Будапеща“ 92, София
запиши събитието в календара си

регистрация

* Маркираните полета са задължителни
Вече сте се записали за това събитие.

Позвънете или се свържете с нас през контактната форма.

Академия за Лидери™  е регистрирана търговска марка на Академия за Лидери ООД от 2016 г.